review van een tevreden client

Terug van vakantie kreeg ik een mooi bericht van een van mijn cliënten.

Vlak voordat de praktijk zou sluiten voor een welverdiende vakantie kwam zij bij me met rugpijnklachten. De pijn wilde maar niet minder worden. Ik heb haar behandeld en, blijkt nu drie weken later, met goed resultaat.

Ze heeft een review geschreven voor mij over haar ervaringen die ik op mijn website mocht zetten en waar ik uiteraard heel blij mee ben en stiekem ook wel een beetje trots op ben…….

Met meerdere gezondheidsklachten ben ik naar Kitty gegaan.
Oorsuizen, darmklachten en hoge rugklachten waren de beperkingen waardoor ik in het dagelijks leven minder goed kon functioneren. Kitty weet snel de vinger op de plek te leggen en kent veel methoden om de lichaamsfuncties weer in balans te krijgen.
Voor mij waren de gesprekken, waarin ze duidelijk uitlegt waardoor deze klachten o.a. kunnen ontstaan en de adviezen over voeding aanleiding om ook zelf dingen te gaan veranderen.

Toen de rugklachten op zijn hevigst waren heeft Kitty mij een behandeling gegeven. Het resultaat was verbluffend. Nog diezelfde dag verdween de al vier weken durende pijn.

Ik beveel Kitty aan omdat zij veel kennis en kunde in huis heeft en op een natuurlijke manier werkt.
José”

Nieuwsgierig geworden of ik ook iets voor uw klachten kan betekenen? Kijk voor meer informatie over praktijk Chikitsa op de site of maak direct een afspraak via praktijkchikitsa@gmail.com