Ervaringen van cliënten

Mei 2020:
Ik heb een Ayurvedische massage ondergaan, een must voor lichaam en geest. Ik voelde me na de massage ontspannen en energiek. Kitty is een toegewijde behandelaar en dat merk je in alles wat ze met liefde en aandacht doet.
Sharon
Januari 2019:
Voor de eerste keer ben ik een acupunctuurbehandeling ondergaan.
Het enthousiasme van jou maakt dat je goed bent in wat je doet. 
Kitty geeft duidelijke informatie en alle vragen (tijdens en na de behandeling) die ik had, werden goed beantwoord. 
De benadering van Kitty ervaar ik als plezierig en professioneel. En ik voel mij op mijn gemak bij haar. 
De acupunctuur heeft zijn werk gedaan. Ik ga verder met de (voedings-)tips/adviezen die zij mij heeft gegeven.
Kitty, dank je wel !!!!
Richard V.
Augustus 2018:
Ik kwam bij Kitty met buikklachten waarvan ik eigenlijk niet meer wist hoe ik er vanaf kon komen. 
De reguliere middelen (Lactulose) en zakjes vezels (Macrogol en Movicolon) hielpen niet of slechts voor zeer korte periode. 
Ik had veel last van buikpijn, rommelende darmen, een opgezette buik alsof ik hoogzwanger was, zeer onregelmatige ontlasting en afwisselend obstipatie en diarree. 
Eigenlijk voelde ik me helemaal niet lekker in m’n vel, had naast mijn buikklachten o.a. last van spanningen, stemmingswisselingen, haaruitval en afbrokkelende nagels.
Na het eerste gesprek ben ik direct met de voedingsadviezen aan de slag gegaan en merkte na 1,5 week al een duidelijke verbetering.
Ik had geen buikpijn en geen opgezette buik meer!De dieetadviezen hielpen heel goed.

Op advies was ik ook met het afvaldieet wat ik volgde gestopt, maar ik wilde wel graag 5 kg aan gewicht kwijt. 

Na 6 weken de nieuwe voedingsrichtlijnen te hebben gevolgd was ik ook 4,5 kg gewicht kwijt, dat was een mooie bijkomstigheid.                                                                                

Met de adviezen die ik gekregen heb ben ik nu in een relatief korte tijd van veel klachten af. De buikklachten zijn verdwenen, de stoelgang is regelmatig en goed, ik heb geen last meer van overmatig haaruitval en mijn nagels brokkelen niet meer af maar zien er mooi uit…..
Ik zit weer lekker in m’n vel!!
Monique